Diensten

Bouwbedrijf Fred Verweij is een veelzijdig en allround bouwbedrijf! Dat ziet u duidelijk terug in ons dienstenaanbod. Wij begrijpen het belang van uw project en doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Om u een zo goed mogelijke service te verlenen worden de werkzaamheden uitgevoerd door zeer vakkundig personeel, zorgvuldig geselecteerde onderaannemers en betrouwbare leveranciers.

Bouwadvies

Verbouwen? Renoveren? Een nieuwe woning of nieuw bedrijfspand? Hoe pakt u zo’n project aan? Lang niet iedereen beschikt over de deskundigheid om hier constructief vorm aan te geven. Verweij Bouwadvies wel. Van eerste idee tot definitieve bouwtekening. Van planning van het bouwtraject tot de coördinatie van de werkzaamheden. Maar ook het bewaken van de kosten, tijdsplanning, kwaliteit en veiligheid. En wat dacht u van vergunningaanvragen? Milieuvoorschriften? En de uiteindelijke oplevering van uw project? Wij nemen u deze zorgen (of een deel ervan) graag uithanden.

Logo-Verweij-Bouwadvies-400x49-2b

Nieuwbouw

Het bouwen van een nieuwe vrijstaande woning of een nieuw bedrijfspand is voor alle betrokkenen een uniek proces. Dat geldt voor u als klant, maar ook voor ons als bouwspecialist. Vanaf de eerste minuut dienen uiteenlopende factoren met elkaar in balans gebracht te worden. Denkt u aan techniek, stijl, budget, persoonlijke voorkeur, duurzaamheid, vakkennis of tijdsplanning: voorbeelden van zaken die tijdens het bouwtraject voortdurend met elkaar om voorrang vechten.

 

Bouwbedrijf Fred Verweij streeft ernaar om samen met u een team te vormen dat deze factoren samensmeedt tot een succesvol geheel. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering beschikt u over 1 contactpersoon, die u op de hoogte houdt van de vorderingen en uw eventuele vragen beantwoordt. Dit houdt de communicatielijnen helder en duidelijk. Ook de oplevering van het werk zal door deze persoon worden verricht.

Woninguitbreiding

Veel mensen kiezen er op enig moment voor om hun woning uit te breiden. De meest voorkomende manieren om uw woonoppervlakte te vergroten zijn een aanbouw, een dakopbouw of een dakkapel. Er zijn vele mogelijkheden om dergelijke uitbreidingen te realiseren. Naast de juiste afweging van de mogelijkheden, materialen en kosten vinden wij het ook van het grootste belang dat de uitbreiding volledig aansluit bij de stijl van de bestaande bebouwing. Ook spannen wij ons in om de overlast tijdens de uitbreiding van uw  woning tot het minimum te beperken.

Verbouw

Uw wensen met betrekking tot uw woning kunnen in de loop van de tijd veranderen: uw gezinssituatie wijzigt, uw smaak verandert of u stelt andere/hogere eisen aan uw wooncomfort. Het  verbouwen van verouderde onderdelen of ruimtes van uw huis zorgen er voor dat uw woongenot aanzienlijk toeneemt. Ook het feit dat verbouwingen kunnen bijdragen aan de meerwaarde van uw woning maakt het interessant om een verbouwing te overwegen. Verbouwingen die wij zeer regelmatig uitvoeren zijn:

  • Nieuwe badkamer / toilet.
  • Nieuwe keuken
  • Nieuw plafond, wand of vloer
  • Aanpassen installaties, c.v., elektra, water & riolering.

Onderhoud & Renovatie

Klein onderhoud aan uw woning is in veel gevallen prima zelf uit te voeren. Toch zijn er genoeg onderhoudsklussen die de gemiddelde particulier boven het hoofd stijgen. Het is verstandig om niet al te lang te wachten met uw onderhoud- & renovatieprojecten. Uitstel kan er voor zorgen dat de staat van uw woning achteruit gaat en dat de kosten om alsnog te renoveren alleen maar hoger worden.

 

Bouwbedrijf Fred Verweij zorgt voor degelijk en kwalitatief hoogstaand werk. Denkt u aan:

  • Vervangen kozijnen, hout, kunststof, aluminium
  • Vervangen vloeren
  • Vernieuwen dakpannen
  • Vernieuwen platte daken
  • Isoleren vloeren, gevels, daken.

Projectontwikkeling

U heeft een locatie waar u een woning of bedrijfspand wilt realiseren. Bouwbedrijf Fred Verweij heeft bewezen een goede partner te kunnen zijn om uw plannen mee te  ontwikkelen. Zo bieden wij onze diensten aan bij het opstellen van de ramingen voor zowel de kosten als de opbrengsten van uw project. Ook kunnen wij u adviseren bij uw financieringsvraagstukken. Op basis van onze ervaring weten wij creatief en oplossingsgericht met u mee te denken. Desgewenst kunnen wij ook participeren in uw plannen.